Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ

Το ΚΤΕΟ ΣΙΩΚΗΣ ως πρώτη σύγχρονη ιδιωτική εγκατάσταση στη Θεσσαλία ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 στα Τρίκαλα, με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου ελαφρών & βαρέων  Οχημάτων στην τοπική αγορά υιοθετώντας σύγχρονες τεχνικές και προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές.

Το σύνθημα μας «Κινηθείτε με Ασφάλεια» χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία και το στόχο μας για περισσότερη Οδική Ασφάλεια.

Υποδομές

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι αξιόπιστες και πιστοποιημένες κατά ELOT E ISO 9001:2015 υπηρεσίες μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυώνται καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διαθέτουμε 2 αυτόματες γραμμές ελέγχου ελαφρών οχημάτων, ώστε να μειώνεται ο χρόνος αναμονής των πελατών μας στο ελάχιστο, 1 σύγχρονη γραμμή βαρέων οχημάτων και 1 γραμμή για δίτροχα.

Επιλέξαμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, με γνώμονα τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, και κατασκευάσαμε πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου που εξασφαλίζουν αξιόπιστες μετρήσεις. 

Πιστοποιήσεις

Το ΚΤΕΟ ΣΙΩΚΗΣ είναι εξουσιοδοτημένο από το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών (Υ.Μ.Ε.) και πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015, για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων.

Για τη διατήρηση των παραπάνω διενεργούνται αυστηρότατοι έλεγχοι, με επιτροπές από εξειδικευμένους αξιολογητές, σε τακτά χρονικά διαστήματα.